Fysioprof Nijmegen
Mail ons Bel ons

Een afspraak maken

U kunt telefonisch een afspraak maken, mailen of even langskomen.
Telefoonnummer: 024-3606260. Wilt u per email een afspraak maken, ga dan naar contact. Wij mailen of bellen u dan zo snel mogelijk terug.

Openingstijden

Op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur is gewoonlijk een van de fysiotherapeuten op de praktijk te bereiken. Als niemand aanwezig is, kunt u een boodschap achterlaten op het antwoordapparaat.

Voor behandeling op maandagavond kunt u van tevoren een afspraak maken met Cindy Walravens.
Voor behandeling op donderdagavond kunt u van tevoren een afspraak maken met Bram de Lange.

Aan huis behandelingen

Als u slecht ter been bent en moeilijk naar de praktijk kunt komen dan is eventueel aan huis behandeling mogelijk.

Wat moet ik meenemen

Per 1 juni 2009 is het wettelijk verplicht uw identiteitsgegevens en BSN nummer in onze administratie op te nemen. Wij stellen het dan ook op prijs als u bij uw eerste afspraak een identiteitskaart meeneemt.

Voor wie

Zowel bewoners van het woonzorgcomplex als mensen die buiten het woonzorgcomplex wonen, kunnen een afspraak maken met één van onze fysiotherapeuten.

Verwijzing nodig?

U kunt in behandeling komen op verwijzing van een arts of zonder een verwijzing; in dat laatste geval zullen we eerst kijken of uw klacht fysiotherapeutisch te behandelen is (dit heet screening).

Eenmalig consult

Het is mogelijk om op verwijzing van een arts een éénmalig consult fysiotherapie te krijgen. Hierbij wordt uw klacht uitgebreid onderzocht. Na afloop van het onderzoek krijgen u en uw arts schriftelijk verslag van onze bevindingen. Uw arts zal vervolgens beslissen over de te volgen procedure.

Per email aanmelden

Als u zich per email wil aanmelden; dit kan op de contactpagina. Wij controleren dagelijks de mailbox en bellen of mailen u direct terug.